Спорт – це не лише щоденні спортивні вправи. Для збільшення силових та швидкісних показників тіла потрібне спортивне харчування (https://power-protein.com.ua/). Для покращення працездатності м’язів необхідний збалансований раціон із білків, жирів та вуглеводів.

Порядок дій

До харчування необхідно ставитися максимально відповідально. Слід звернутися до спортивного тренера чи дієтолога для розрахунку необхідного обсягу поживних речовин для вживання. Також слід визначити оптимальну кількість кілокалорій відповідно до зростання, маси, режиму фізичних тренувань.

Відсутність збалансованого харчування

За відсутності якісного харчування організм при інтенсивних фізичних тренуваннях відчуває дуже сильний стрес. М’язова маса не наростатиме, людина зіткнеться з порушенням метаболічних процесів. Істотно погіршиться самопочуття та здоров’я.

Продукти для щоденного вживання

До найбільш популярних у спортсменів продуктів відносять:
– яйця, що містять великий обсяг легкозасвоюваних білків;
– м’ясо курки та яловичини – багато білка та мало жиру;
– риба, крім цінних харчових волокон, людина отримує незамінні амінокислоти;
– горіхи, волоські, кешью та інші, насичують клітини мікроелементами та енергією;
– овочі та фрукти, вітаміни знижують рівень вільних радикалів у клітинах, підвищують тонус організму.

Найпоширеніша спортивна добавка

Якісне харчування відноситься до дорогих задоволень. Для заповнення поживних речовин часто використовуються добавки. Найбільш поширеним є протеїн. Продукт у вигляді порошку розчиняється у воді, має приємний фруктовий чи ягідний аромат, смак. Складається з казеїну, концентрату, ізоляту та гідролізату.

Додаткові добавки

Також для спорту застосовуються такі добавки:
– риб’ячий жир, що випускається в капсулах і у вигляді рідкого складу, містить весь список незамінних амінокислот, стимулює роботу імунної системи;
– креатин, хімічна сполука застосовується для інтенсивного зростання силових показників, чудово себе зарекомендувала форма креатин моногідрат у порівнянні вартості та результативності;
– швидкі вуглеводи, це різні батончики з високим вмістом глюкози, горіхами та сушеними фруктами для заповнення втраченої енергії;
– вітамінні комплекси, капсули та таблетки містять вітаміни групи A, B, C, відповідальні за нормальне функціонування всіх органів організму.

PowerProtein здійснює доставку спортивного харчування до Києва, Харкова, Дніпра, Львова, Івано-Франківська, Чернівців, Тернополя, Хмельницького, Вінниці, Чернігова, Житомира, Полтави, Черкас, Кропивницького, Одеси, Миколаєва, Херсона, Запоріжжя, Сум, Рівного, Луцька, Ужгорода, Умані, Одеси, Маріуполя та в інші міста України.

Добавить комментарий