25 квітня у Києві пройде масштабний професійний захід, присвячений питанням безпечності харчових продуктів – ІІІ Всеукраїнський з’їзд «Харчовий бізнес – 2024: безпечність продукції в умовах небезпеки».
Безпечність харчових продуктів – поняття, що включає обробку, підготовку і зберігання харчових продуктів так, аби запобігти хворобам харчового походження. Тобто виробники і реалізатори продуктів харчування повинні дотримуватися низки процедур, щоб уникнути потенційних небезпек для здоров’я.
Харчова безпечність – один з головних пріоритетів політики ЄС. Тож, зважаючи на євроінтеграційний рух нашої держави й експортоорієнтованість вітчизняних виробників, журнал «Управління якістю» збирає фахівців для обговорення гарячих галузевий тем.
Із топ-фахівцями говоритимемо, зокрема, про таке:
- Посилення держконтролю за виробництвом і обігом харчових продуктів: ситуація з перевірками зараз і чого очікувати у повоєнній перспективі
- Як підготувати персонал харчового підприємства до перевірок Держпродспоживслужби
- Дайджест судової практики з Антимонопольним комітетом: правові поради для харчового бізнесу
- Показники безпечності сировини: особливості контролю в умовах орієнтації виробника на ринок ЄС
- Міжнародні стандарти з харчової безпечності VS маркетинг: хто не дозволяє маркуватися логотипами сертифікацій і що дозволено для реклами
- Акцент на алергени: правильне інформування споживачів про склад продукту відповідно до норм вітчизняного законодавства
- Ключові тренди та особливості food-ринку ЄС
- Топ помилок у взаємодії персоналу підприємства із зовнішнім аудитором
- Управління відходами на харчовому виробництві та розширена відповідальність виробника. Проєкт ЗУ «Про упаковку та відходи упаковки»
Серед спікерів цьогорічного з’їзду:
- Надія Підлісна, директор департаменту з якості ТОВ «ЕКО», «ЕКО МАРКЕТ»
- Денис Гончар, провідний аудитор, засновник ТОВ «Еконтроль»
- Наталія Олексієнко, к.т.н., доцент ІПДО Національного університету харчових технологій
- Андрій Гевко, партнер юрфірми «Bargen», адвокат, член Національної асоціації адвокатів України, заступник голови комітету з аграрного права АПУ
- Тетяна Литвиненко, керівник підрозділу стандартизації, сертифікації та якості ТОВ «Котекна Україна Лімітед»
- Олена Сініцина, засновниця дегустаційного конкурсу Favorite Food&Drinks
Реєстрація на подію: https://events.techmedia.com.ua/foodbusiness24
Харчовий бізнес–2024: динамічний форум для тих, хто завжди на крок попереду!