Філіпяк Мілано – це компанія, створена в двадцятому столітті, відразу після другої світової. І почала випуск косметики. Косметика виготовлялася з натуральних інгредієнтів, а за недовгий час, компанія набрала високу популярність серед модниць того часу. На сьогодні компанія робить дві лінії товарів : це усе та ж косметика, і посуд. Виробництвом посуду компанія почала займатися в 1967 році. І на сьогодні є одним з лідерів з його виробництва на європейському просторі. Компанія заснована в Італії. Там же і знаходиться головний офіс компанії. У багатьох європейських містах компанія має свої представництва.

З недавніх пір, компанія стала розширювати ринки продажів свого товару, так посуд і косметика з’явилися на ринках Росії і України, а також інших країн пострадянського простору.

Компанія Філіпяк Мілано проводить багато презентацій, де рекламує свій посуд, показує різноманітні його моделі і так далі. Посуд Філіпяк Мілано робиться з нержавіючою, або як останнім часом говорять, з благородної сталі. Посуд вважається високоякісним. Він також надійний і міцний, і термін служби, якісної служби досить великий – декілька десятиліть. На гарантійному талоні вписується 25 років служби. Завдяки міцності матеріалу, посуд не деформується при дії на нього зовнішніх чинників, це і температура, і навантаження фізичне. Посуд зручний у використанні і простий в чищенні. Єдиним недоліком посуду вважається його завищена ціна. Адже, за такі гроші можна купити практично такі ж аналоги, але на порядок дешевше.

Компанія Філіпяк Мілано має свій сайт – www.philipiakmilano.com.ua, де є характеристика і опис усіх товарів, які робить компанія. Також на сайті можна прочитати відгуки людей, домогосподарок, які вже купили цей посуд, і діляться своїми враженнями і досвідом від використання посуду.

Добавить комментарий