Вибирати запчастини до сільгосптехніки запчастини для сільськогосподарської техніки слід правильно, щоб вона зрештою прослужила довше і не потребувала більш дорогого ремонту. Для того, щоб зробити правильну покупку, у більшості випадків достатньо знати загальні принципи.

Як правильно вибрати сільгоспзапчастини

Є кілька досить простих правил:

  • Купівлю деталей для сільгосптехніки рекомендується здійснювати лише у спеціалізованих магазинах. Якісна продукція коштує чималих грошей, тому не варто ризикувати, купуючи такі вироби у неперевірених місцях. На оригінальних деталях має бути маркування.
  • Варто пам’ятати, що для кожної машини випускаються свої деталі. Універсальних варіантів просто не існує.
  • При виборі рекомендується орієнтуватись на середні ціни.
  • Якщо для монтажу деталі на місце потрібні гумові ущільнення або сайлентблоки, наприклад, при заміні гідроциліндрів, то вони повинні бути укомплектовані ними. В іншому випадку деталь може бути сумнівної якості, а її продавець є ненадійним постачальником, який хоче збільшити свій прибуток за рахунок умисного поділу комплекту на окремі складові.

Найменш вигідним рішенням стане покупка запчастин від маловідомих виробників. Часто вони розробляються абияк, що відповідним чином впливає на фінальну якість. Підсумком їхнього використання може стати поломка суміжних вузлів. Вибирати вживані деталі слід обережно, ретельно вивчаючи поточний стан. Якщо воно заслуговує на довіру, то можна замовляти таку деталь. Найкраще купувати запчастини разом з досвідченим механіком, який знає всі нюанси вибору і зможе допомогти.

Що ще потрібно знати про вибір запчастин

Необхідно оцінити асортимент пропонованих запчастин як оригінальних, так і неоригінальних. Можливо, у конкретному випадку набагато важливіша і технічно припустима економія коштів.

Водночас запчастини для сільськогосподарської техніки є досить специфічною продукцією, яка потребує високої якості та тривалого терміну служби. Тому варто віддавати перевагу компаніям, які займаються вузькою діяльністю. Там набагато вища ймовірність кваліфікованих консультацій та загального професіоналізму персоналу.

При правильному підході до вибору запчастин для сільськогосподарської техніки можна значно заощадити на купівлі більш дорогих деталей і нових агрегатів.

ЗАПАМ’ЯТАЙТЕ: BAS AGRO, пров. Хоменка, 8/1, Черкаси, 18007, Україна, тел..: +38 (067) 470-35-44.

Добавить комментарий