Кормові добавки необхідні як тваринам, так і птицям для того, щоб їхній раціон був оптимальним. Це необхідно для того, щоб вони швидко росли, не хворіли та у повній мірі розкрили потенціал породи. Дуже часто господарським тваринам потрібні окремі харчові речовини та вітаміни. які не можна у повному обсязі отримати зі звичайного корму. Вибір – Кормові добавки, які дозволяють надати все необхідне. Крім того, що вони допомагають створити здорове харчування, вони також сприяють здоров’ю печінки на шлункової системи, що дуже важливо.

Чому кормові добавки від компанії “Вибір” – це саме те, що треба

Фермерські господарства купують її товари з кількох причин:

  • великій вибір (більш, ніж чотири десятки добавок);
  • вигідна ціна завдяки роботі з виробником;
  • продукцію легко адаптувати до кормової бази, яка існує;
  • всі компоненти – якісні, це підтверджується відповідними сертифікатами;
  • консультанти завжди готові допомогти, крім того, компанія пропонує особливу послугу – вона готова проаналізувати проблеми, які є в замовника, та запропонувати йому препарати для їх рішення.

Завдяки якісним фітопрепаратам можна не боятися захворювань як у тварин, так і у птиці.

Кормові добавки для тварин як необхідність

Вони виконують дуже важливі функції, тому в раціоні без них не обійтися:

  • підвищують показники продуктивності;
  • посилюють набір ваги та росту;
  • регулюють обмінні процеси в організмі тварини;
  • укріплюють здоров’я та підвищують імунітет.

Треба пам’ятати, що далеко не всі корма мають все необхідне для того, щоб забезпечити розкриття генетичного потенціалу породи. Тому без використання кормових добавок точно не обійтися. Завдяки їм життєдіяльність тварини або птиці буде оптимальною.

Зробити вибір дуже просто, оскільки компанія пропонує не лише кормові добавки для птиці та тварин, а також фосфати та вітаміни. Треба тільки підібрати те, що потрібно для вирішення конкретної проблеми.

Збалансоване харчування – це шлях, завдяки якому заплановані показники прибутковості сільськогосподарського підприємства стануть цілком реальними. Добавки від компанії “Вибір” легко засвоюються, в них немає нічого шкідливого, при цьому вони відповідають всім особливостям організму тварини, як фізичним, так і хімічним.

ЗАПАМ’ЯТАЙТЕ: компанія “Вибір”, вул. Ярослава Мудрого, 60/1, оф. 6, Суми, Україна, 40009, тел.: +380(50)4075300, тел.: +380(542)612120, e-mail: assistant@vybor.sumy.ua

Добавить комментарий