Кондитерські холодильні вітрини (https://www.juka.ua/catalog_category/konditerskie-holodilnyie-vitrinyi/) — це спеціалізоване обладнання для зберігання та демонстрації десертів. Воно затребуване у місцях громадського харчування, продовольчих магазинах та пекарнях. Основне завдання таких вітрин – створення оптимальної температури та вологості, представлення продукту у виграшному вигляді.

Конструкційні особливості

Кондитерські вітрини складаються з двох основних частин – корпус та полиці. Корпус виготовляється із сталі, а для оздоблення фасадів застосовують ДСП, пластик, ламінат, дерево. Скло, що використовується для виготовлення кондитерських вітрин, може бути вигнутим або прямим панорамним. Піддони висуваються, що робить роботу персоналу зручнішою.
Устаткування функціонує за принципом охолодження внутрішнього об’єму компресорно-конденсаторного агрегату. Управління вітриною здійснюється за допомогою мікропроцесорного пристрою чи блока автоматики.
За допомогою електронного блоку регулюється процес підвищення температури. Він подає аварійні сигнали, якщо правила експлуатації обладнання порушуються. Сучасні моделі мають спеціальний дисплей, на якому відображається поточна температура. Товарний асортимент висвітлюється енергоефективними люмінесцентними лампами.

Особливості вибору

Щоб вибрати відповідну вітрину для десерту, варто враховувати такі нюанси:
· Масштаб бізнесу. На даний фактор слід спиратися при виборі типу, габаритів та кількості вітрин. Магазинам біля будинку і невеликим кафе підійдуть прості по конструкції невеликі класичні вітрини.
· Асортимент та тип товарів. Залежно від продукції, що реалізується, підбирається неохолоджувана або холодильна вітрина для десертів. Печиво та шарування можуть зберігатися і без охолодження. Для кремових, фруктових та шоколадних виробів необхідні охолоджувані вітрини.
· Вартість обладнання. Ціна вітрин залежить від якості матеріалів, наявності холодильного агрегату, регулятора температур, підсвічування, конструктивних особливостей та дизайну. Підбираючи обладнання, необхідно проаналізувати властивості кондитерських вітрин. Від якості та безперебійної роботи обладнання залежить рівень продажу та прибуток підприємства.
Придбати якісні, надійні вітрини для демонстрації десертів, здоб та шоколадних виробів можна у нашої компанії.

Добавить комментарий